Het verzilveren van problemen worden niet altijd uitgedrukt in de vorm van niet-succesvolle datums of onverwachte roodheid op de meest verantwoordelijke plaatsen.

Soms zijn ze afkomstig in onze hoofden, waardoor het proces van het proces ervan te genieten of er pijnlijke ideeën over zijn.

De redenen voor hun uiterlijk kunnen anders zijn, en de gevolgen — Vreselijk traumatisch.

Vandaag praten we over mannelijke complexen die het leven niet alleen voor hun eigenaars verwennen, maar ook.

Haat vrouwen

Heel vaak zijn complexen van mannen die voorkomen dat hun gezonde seksuele activiteit zich ontwikkelen op basis van illusies of kleuterschoolverwondingen, die ze gedurende het hele leven de lading slepen, wat niet vermoedt.

Hier bent u een voorbeeld van twee interessante klinische gevallen.

Complex Don Quixote

Hij is natuurlijk genoemd ter ere van de zeer literaire held van Cervantes.

Het belangrijkste kenmerk van dit complex is op geen enkele manier verbonden met de molengevechten en een hoofdvriend van de Squire op de ezel. Het is allemaal gemakkelijker en zonder verborgen betekenis: de naam verwijst naar het beeld van een nobele viagra online ridder, die nodig is door de dame van het hart — prachtige prinses.

Daarom idealiseren mannen met het Don Quixote-complex meisjes, en tegenover Cruel Reality, kunnen de verantwoordelijkheid verschuiven voor hun vernietigde verwachtingen voor de dame. Meestal is het complex kenmerk van infantale persoonlijkheden die geen tijd hadden om te begrijpen dat het leven verre van een sprookje is.

Het gebeurt dat frustratie zo veel door de Don Quixote verslaat dat hij diep in de wereld van zijn dromen gaat en lange tijd strak sluit van de realiteit en alle vrouwen van de wereld beschuldigen in het feit dat ze zijn verfijnde persoon onwaardig zijn van zijn verfijnde persoon.

Complexe oesta

Orestisch — Karakter van de oude Griekse mythologie die zijn moeder en haar geliefde heeft gedood. Modern Rheers ervaren negatieve emoties met betrekking tot vrouwen — Misa in zo’n karakter is genoeg voor opmerkingen voor alle feministische publiek.

Gebruikelijk, Het complex ontwikkelt zich in een gezin waar het kind geconfronteerd wordt met een constante vernedering van de moeder, die in de toekomst leidt tot wraak Alle vrouwen in het algemeen.

Een ander mogelijk scenario: Zoon reproduceert het gedrag van een agressieve vader, die de gewoonte van hem aanneemt om zijn vrouw te beledigen en te rammen, die zij uitlegde «verdienen», «geprovoceerd» en «Jij bent degene die de schuld krijgt».

Windvogels en geliefden lopen «LINKS»

Als er twee eerdere tekens worden bespied door gif bij het zien van vrouwen, dan zijn deze, integendeel, overmatig dol. Ja, zodat ze ze worden genoemd zonder te parseren «babniki».

Maar er is een groot verschil: Sommigen doen het uitsluitend omwille van het zelfvertrouwen, terwijl anderen volledig verschillende doeleinden streven. De algemene noemer is weer hetzelfde: complexen.

Madonna en Bludnica-complex

Het lijkt, wat zijn de mannen? De naam kan verwarren, maar alles is eenvoudig.

Dit complex is geassocieerd met het feit dat mannen voor het gemakkelijke tijdverdrijf hun eigen en vrolijk kiezen «Bludnitsa», wat een vechtvriend of meesteres wordt.

Maar als een metgezel van haar leven, worden ze natuurlijk niet overwogen, dus ze zijn op zoek naar in zijn vrouw «Madonna» — schoon, trouw, goed.

Het is hoe te wachten op het nieuwe jaar van de Santa Claus, omdat er een goede jongen was, maar in de kast hebben een kleine kinderstoel en een tafel voor offers.

Complexe macho

Hier zijn opmerkingen over het teveel. Dergelijke mannen waarnemen relaties als een afstand met obstakels: ze zetten de doelstellingen alleen in verband met de verovering van vrouwen en verdere uitlijning.

Macho probeert vaak met afbeeldingen te spelen «Madonna» en «Bludnitsa»: Eerst proberen om de tweede te vertalen, en de tweede bewust verhoogt naar de eerste die «zege» Het was meer waard.

Nu leeft dit complex een breder leven, ligt in buitensporig smestmis.

Complex Don Juan

Zeer vergelijkbaar met het machocomplex, maar Macho onderscheidt zich door hypertrofied mannelijkheid en de superago, maar moderne Don Juans houden gewoon van vrouwen. Doe het ze liever niet lang.

Relaties zijn meestal beperkt tot het bereiken van de verovering van de dame, en dan «Het gaat niet om jou, maar in mij», En al hoort een nieuwe vrouw de volgende imperfecte podcast uit zijn mond.

Dit alles, zoals in de twee vorige gevallen, gaat gepaard met een kuipfractie van seksisme en objectivistische houding ten opzichte van meisjes.

Je hebt mijn moeder hier niet gezien?

Degenen die we gewend zijn om te bellen «Mamienecian Son», In feite zal er ook zware complexen worden gezongen. En ze komen ook uit de kindertijd. Ze kunnen een geweldige set zijn, maar het meest vreemde en afstotelijke, natuurlijk, is de OEDIP.

Bij vrouwen is er trouwens zijn eigen analoog van deze hoofdkakkerlak — Electra-complex.

Oedipus complex

Klassieke seksuele afwijkingen. Onze oude Griekse vriend Oedip doodt ooit zijn vader, trouwt moeder en wordt een van de hoofdafbeeldingen in «Creativiteit» Freud.

Mensen met dit complex schrijven meestal een onbewuste passie toe voor hun eigen moeder, die gepaard gaat met jaloezie aan zijn vader en dromen over hoe hij nog steeds verder gaat dan sigaretten en niet zal terugkeren.

Dezelfde functie bezit diegenen die op zoek zijn naar het niet «Madonna» of «Bludnitsa», En de universele moeder: kracht, zorgzaam, barmhartig.

In plaats van speciale kwaliteiten, zal iemand voldoende vergelijkbare kenmerken van het gezicht of de haarkleur hebben, maar er zijn afwijkingen die leiden tot het zoeken naar de bruid, die naar een moeder van de bruidegom ruikt.

Wat ben ik freak

Iedereen heeft problemen met de goedkeuring van je lichaam en het bewustzijn van hun aantrekkelijkheid — In zijn jeugd zo nauwkeurig.

Mannen zijn zich zelden bewust van dit, maar psychologen slaagden er nog steeds in om verschillende ernstige complexen te identificeren die verband houden met lichaam en uiterlijk.

Complexe quasimodo

Het meest onschadelijke complex van alles hier is de meest eenvoudige in behandeling.

Deze man onderschipt alleen de kenmerken van zijn https://rinnapp.com/rinnero/ uiterlijk, ondanks het niveau van zijn fotogeniciteit en aantrekkelijkheid.

In de toekomst, om dezelfde redenen, limiet hij communiceren met het andere geslacht, om nog maar te zwijgen.

Complex van een klein lid

Een ander complex van minderwaardigheid, maar verbonden niet met het gezicht, maar met een penis, die helaas niet is gegaan.

De naderende seks in de verbeelding van een dergelijke man lijkt een onvermijdelijke daad van schaamte, intiem leven wordt een ondraaglijke test of lijkt helemaal onmogelijk te zijn.

Je moet compenseren — Voor iedereen komt het op zijn eigen manier uit.

Op de rand van misdaad

Sommige eigenaren van de complexen zijn van serieus gevaar voor anderen, omdat ze vanwege hun problemen iets zo onvergeeflijk en verschrikkelijk kunnen maken dat het hele land erover leert. Van de rapporten van het criminele nieuws.

Complexe othelllo

Bekend karakter van Shakespeare, die zijn echtgenoot in de aanval van een redenloze jaloezie wurgde.

Een man met dit complex concentreert ook de aandacht van zijn patiënt op zoek naar redenen voor jaloezie en ontvangt ongezonde tevredenheid als zijn zorgen is bevestigd. Soms ontwikkelt het zich tot een serieuze verscheidenheid aan paranoïdestoornis, bekend als onzin van jaloezie.

Lucky Othello is bang niet alleen het verlies van zijn geliefde, maar ook het feit dat iemand het weet, wat betekent dat de schaduw van de cuckold op zijn dominante beeld zal vallen. Zo’n jaloers kan niet toestaan.

Complexe leonta

Een ander literair karakter vond roem op basis van seksuele afwijkingen van sommige mannen uit de toekomst.

Als «Othelllo» gebruikt om te vermoeden in verraad, dan «Leont» geneigd om aan te nemen dat zijn kind misschien niet zijn kind is.

Hij is misschien een kalme echtgenoot, wat absoluut niet geneigd is tot jaloezie, maar hier bleef zijn zoon (plotseling) niet zijn exacte exemplaar blijken te zijn, wat hem op de curve leidt, maar een vrij doorlopende pad — Naar gedachten: wat als het een vrucht is van een soort man-cuckoo in zijn (sorry) nest.

Meestal vindt dit complex plaats in de loop van de tijd of leidt tot DNA-test, zoals op Mori Mauri Show.

Griseldig complex

Hij wordt een van de heldin genoemd «Decameron» Giovanni Boccaccio en, net als het Oedipus-complex, gerelateerd aan het gezin, maar manifesteert zich in een veel meer gemarkeerde vorm.

Complexe griseldy ontwikkelt zich van vaders die een zorgeloze stap maken van de rand van de zorg in de afgrond van ongezonde seksuele attractie.

Dit pad kan leiden tot onherstelbare acties van een gewelddadige aard en uitsluitingen, die al uit de grenzen van seksuele afwijkingen en valt onder verschillende artikelen van het strafwetboek.

Een beetje exotisch

Seksuele afwijkingen — Het zijn niet alleen de zorgen van blanke mannen die plotseling verveelde spelen tennissen — En ze begonnen te graven in pijnlijke intieme vertoningen van elkaar. Er zijn ook zuiver nationale verstoringen van deze soort.

De inwoners van de Maleisische eilanden

gebeurt soms zogenaamde amok. Deze mentale afbuiging ontwikkelt zich bij het maken van zijn vrouw. De echtgenoot kan niet omgaan met deze indruk en uiteindelijk de controle over jezelf verliest: hij begint de gezichten van mensen te draaien die in zijn problemen lijken te vegen.

Nog een ongewone afwijking genaamd Dhahat Endemisch voor India. Hindoe, die erachter kwam wat Dhahat is, helemaal niet om te lachen. Deze mensen zijn bang voor hun eigen zaden, omdat het sperma geassocieerd is met levenskracht, en die het wil dat het gewoon het lichaam verliet, hoewel hij een orgasme gaf.

We hopen dat je onszelf niet hebt gevonden onder onze beschrijvingen, en we wensen oprecht u te leren over seksuele problemen en afwijkingen van films, boeken en educatieve artikelen.