30 redenen voor excuses van verraad

Momenten gebeuren wanneer de man en een vrouw de monogamie beschouwen als de prijs die moet worden betaald om het meest significante in zijn leven te redden. "Ik veranderde andere vrouwen, maar dit zal niet worden, want dankzij haar besefte ik dat de prijs onbelangrijk is, vergeleken met wat ik met haar heb" – Vaak wordt een dergelijk begrip in de war.

Waarom veranderen mensen?
Daar zijn verschillende redenen voor, maar geen van hen, tegen en groot, kan geen excuus zijn voor verraad. De meest voorkomende reden, vreemd genoeg, is het angst, onwil om de verplichtingen ten opzichte van een andere persoon over te nemen. Meestal is dit een gevolg van spirituele onrijpheid, maar soms kan het wijzen op ernstige psychische problemen.
Heel vaak veranderen "in wraak": veeleizing in de ontrouw van de partner, snel een geschikte kandidaat vinden om "Schalen bleven in evenwicht". Ik weet niet hoe effectief deze methode is: misschien helpt iemand, maar. Het grootste probleem beslist niet – je pijn blijft bij je. Bovendien, ongepland "bijwerkingen": Door u gekozen als "medicijnen" Het object kan zich voorstellen dat je er een soort hebt (op het). Of je het zocht?
Verraad, zoals De manier om de relatie af te maken https://blog.bigziel.com/build-multi-vendor-ecommerce-marketplace-website/. Niet de beste manier. Niet alleen pijn een persoon met wie je ooit een warme relatie hebt gebonden. Het is onwaarschijnlijk dat u een gelukkige nieuwe partner maakt. In de regel zijn mensen die zijn veranderd niet lange tijd vertraagd met degenen die hen voortdurend aan hun gemeenheid herinneren (we zullen dingen noemen over onze eigen namen).
Verveling en ontevredenheid. Wanneer de relatie lang duurt, dan worden ze heel vaak routinematig. Het gaat goed, er is niets buitengewoons gebeuren en je begint onbewust te zoeken. Iemand die je in staat zal stellen om het op te lossen, voel de focus. Soms ben je niet tevreden met je seksuele leven, maar praat het niet over je gewone partner, bang om hem te beledigen. En je kiest de kleinere (vanuit je standpunt) Evil – Krijg jezelf een minnaar (Meesteres). In dit geval is de sensatie gegarandeerd 100%. Wanneer je misleiding opent. En dan herhaal je over "saai", Maar zo’n rustig en aangenaam leven.
trouwens, "Tomnikov", Met al hun diversiteit is het nog steeds mogelijk om te verdedigen tot twee grote groepen.
De eerste groep bevat mensen die om de een of andere reden absoluut ervan overtuigd zijn dat ze alles zouden moeten ontvangen die ze willen, wanneer ze het willen. Ze denken in de regel niet helemaal niet over de mogelijke gevolgen van hun acties, en nog meer dat deze acties die ze kunnen beledigen.
De tweede groep omvat, vreemd genoeg, mensen met een laag zelfbeeld. Ze hebben constant een positieve beoordeling nodig en hun gemakkelijke "Verleiden".
Amerikaanse psychologen weken 30 redenen toe waarom mannen veranderen:
een. Als een man u tijdens een periode van verkering heeft veranderd, is het zeer waarschijnlijk dat hij ook in het huwelijk zal komen. Een man die in het eerste huwelijk incentreerde – een kandidaat voor verraad en in de tweede.
2. Zijn vader is veranderd. Psychologie heeft lang bewezen dat we allemaal in ons volwassen leven onbewust het relaties tussen hun ouders herhalen. Denk erover na, en je wacht op interessante ontdekkingen.
3. Je vader is moeders veranderd. Een vrouw die gegroeid is in de familie van Vader-Volokat, kiest vaak onbewust een man die dit model van relaties herhaalt.
4. Hij had een rijke sekservaring voor het huwelijk. Bouw geen illusies die uw bruidegom zijn "Doorlopen" of je wordt de enige gewenste.
5. Zijn dagelijkse routine geeft hem ongecontroleerde vrije tijd – "Besturingselementen" Oproepen naar werk maken je niet alles – hoe dan ook, hij zal de kans vinden om te veranderen.
6. Hij had de mogelijkheid om te veranderen: je ging bijvoorbeeld op vakantie en hij had een tijdje een smaak van vrijheid voor een tijdje. Of hij is vertrokken – waarom geen gebruik maken van het moment? Hij bevond zich op een feest zonder jou, en er was een actieve vrouw.
7. Hij heeft nauwe contacten met andere vrouwen. Secretaris, werknemer, vriendin vrouw – waarschijnlijker kandidaten in de rivaal dan een vreemdeling. Het is soms net in toegankelijkheid.
acht. Hij voelt onbegrijpelijk en eenzaam naast u.
9. Hij herkent conventies niet, ontkent de openbare moraliteit en hoort de cynicus. Er is niets heiligs voor hem.
10. Hij gelooft niet in monogamie. Verraad voor dergelijke mannen zijn niet iets speciaals. Ze gedragen zich dienovereenkomstig met hun overtuigingen.
elf. Hij is enthousiast voor avontuur. Wat kan gemakkelijker en betaalbaarder zijn dan seks met een andere partner?
12. Hij is op zoek naar zelfexpressie. Met de hulp van een verandering probeert hij zich volledig te beseffen.
dertien. Hij berouwt nooit in de daad. Een persoon mist gewoon een schuldgevoel – het gebeurt.
14. Hij is pathologisch jaloers. Zijn onredelijke jaloezie kan betekenen dat het verandert of van plan is het te doen.
15. De leeftijd van uw huwelijk benadert de kritieke periode.
zestien. Je bent zwanger en probeer daarom fysieke nabijheid van hem te vermijden.
17. Je hebt net een kind gebaard. Gelijkwaardig aan.
achttien. Succes kwam bij hem. Psychologisch fenomeen: sommige mannen hebben verborgen angst voor succes, ze kunnen niet bestand zijn tegen de rol van de winnaar in alle gebieden van het leven – en hun gezin haard vernietigen,
negentien. Hij maakt deel uit van de bedrijfswereld. In sommige zaken, maffia en t.P. Cirkels worden aangemoedigd door extracurriculaire communicatie. Zijn "Eigen", Hij moet een vrouw aan de zijkant hebben.
twintig. Hij is een workaholic en tolereert geen emoties. Mannen van dit type beschouwen seksgezondheid, en een vrouw heeft geen betekenis voor hem.
21. Hij is bekend met mannen die intrinsiek hebben. Een slecht voorbeeld van besmettelijk.
22. Hij is een alcoholische of drugsverslaafde. Geen commentaar.
23. Hij heeft een rusteloze periode van leven. Hier wordt seks gebruikt als een kalmerend middel om stress te verzwakken.
24. Hij heeft depressie. Seks – het beste medicijn.
25. Je huwelijk is gestopt om gelukkig te zijn of je hebt contact met elkaar verloren.
26. Een van jullie dreigde een ander te laten en het woord uit te brengen "scheiding" – Wees voorzichtig: de hersenen bevatten een programma dat vroeg of laats wordt gerealiseerd, althans als een verraad.
27. Hij wil vertrekken, maar het is bang om de eerste stap te zetten – het blijkt de meesteres en maakt je allemaal aan het leren en schopte hem.
28. Je hebt wederzijdse liefde geslaagd – en zoekopdrachten begonnen "Verloren illusies".
29. Het eindigt zijn vierde tien. Dit is een kritische leeftijd voor een man. Er is een mening dat de hormonale herstructurering van een mannelijk organisme.
dertig. Je hebt een gelukkig huwelijk. Paradox.

Dit zijn de wetten van het gehuwde leven, dat zelfs het meest geheim, zorgvuldig een regelmatige extramaritale verbinding niet wordt gegarandeerd van openbaarmaking. Volgens sommige ongrijpbare tekens zal de vrouw het zeker voelen, soms zelfs in tegenstelling tot haar wil.
Opvallend, maar wanneer het geheim duidelijk wordt, telt het grootste deel van de mannen om de meeste mannen om een ​​of andere begrip van hun metgezellen van het leven, en meestal vinden ze hem niet, tot hun verbazing.
Wat als de echtgenoot verandert?
Accepteer het idee dat veel echtgenoten van vrouwen veranderen als ze de kans hebben. Geavanceerde verraad is wijdverspreid fenomeen geworden. Veel mannen zeggen dat ze zijn vrouw veranderden "alleen maar" Of vanwege de omstandigheden. Mannen passen zich niet aan verraad. Omdat niet alleen mannen verandert, maar ook vrouwen. Alleen mannen hebben meer kansen, sterkere seksuele attracties dan vrouwen. Probeer deze zwakte van mannen te accepteren. Maak het geen tragedie en je zult veel beter en gemakkelijker leven.
Denk na over waarom mijn man je veranderde. Misschien de reden in jou? Getrouwd verraad – meestal het resultaat van de afwezigheid van harmonie in relaties. Misschien is hij thuis slecht – in enig opzicht, psychologische of seksuele, – misschien is een man niet tevreden met zijn gezinsleven, niet verrassend als hij op zoek gaat naar gemoedsrust, liefde, zorg voor een andere vrouw.
Vergeet niet dat alle liefdesromans vroeg of laat voorbij. Als u de situatie niet verergeren, dan zal uw echtgenoot waarschijnlijk worden aangetrokken tot een andere vrouw. Gewoonte en genegenheid van haar man aan zijn vrouw, in de regel cav-roy.com/2021/05/29/famous-lesbians-gay-gals-and-male-or-female-fluid-4/, sterker dan nieuwe hobby’s. Regel nooit scènes van jaloezie, ruzies, verwijten en verduidelijking van sommigen van jullie hij houdt van meer. Sinds de troost zal hij op zoek zijn naar zijn minnares.
Plaats geen ultimatum-echtgenoot – of ik, of zij. Sinds, een getrouwde man legt een minnares omwille van entertainment en verlangen naar een variëteit.
Maak, zodat de echtgenoot van thuis met u rustig voelde, en de Meesteres zal vroeg of later een echtscheidingsvereisten veroorzaken. Vergeet niet dat een vrouw die echt wil trouwen, altijd mannen bang maakt.
Als het je en hard pijn doet op de ziel – houd je emoties dan niet tegen: huilen, zweren, borstel de foto van de echtgenoot, verbrand het: maar de aandoening, doe het zo dat niemand het heeft gezien. Praat niet over je vriendinnen – het meeste dat ze kunnen doen is iedereen vertellen dat je man verandert. Geloof weinigen die zullen sympathiseren met een bedrogen vrouw, bovendien, veel vrouwen hebben vreugde, en zelfs een feest, ziende vernedering van een vriend.
Geen verbale verwijten, maar ukore in de ogen – zodat hij zich schuldig aan u voelt.
De vraag vergeeft of vergeef uw man niet om open te laten, het is mogelijk dat de situatie zelf in uw voordeel zal worden opgelost.
Psychologen geloven dat kritieke tijd wanneer een man het gezin kan verlaten – een jaar. Als hij de kansen voor het eerste jaar van liefde niet scheidt, is de kansen die hij scheidde, erg klein is.
Probeer, als je mijn man hetzelfde kunt betalen. Man om te zijn in de rol van bedrogen – veel pijnlijker dan voor een vrouw.
Vrouwen – slachtoffers van verandering, in de regel, huilen. Maar of ze huilen?
De meeste vrouwen huilen stoppen. Maar niemand heeft het slachtoffer van verraad ooit gezien. Zoals populaire wijsheid zegt – het is eng niet wat ze verraden, maar het feit dat het onmogelijk is om het te vergeten. Velen en vergeet niet, en vergeef niet, en de emotionele gehechtheid tussen echtgenoten smelt geleidelijk, komt neer. Vooral als de dichtstbijzijnde persoon nooit begrip heeft laten zien, probeerde het vrouwenvertrouwen niet te retourneren dat zij de enige was, geliefd. Mentale pijn en gevoel van wrok die voortvloeien uit seksuele ontrouw, soms meten ze gewoon niet. Eén op de een of andere manier zei een uitstekende Engelse cardioloog: "Als ik mijn echtgenoten van verandering kon wennen, zou het aantal van mijn patiënten de helft verminderen. En de productie van tranquilisatoren en andere drugs zou kunnen worden kortgesloten".